moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

pondelok 10. decembra 2012

Mini príspevok



Keď som hľadala niečo nové na príspevok, prišla mi do cesty táto milá fotka, ktorú som nedávno urobila. Tak Vás teda zoznámim s našimi chlpatými rodinnými príslušníkmi: verný obdivovateľ kokrina Nera a náš malý akrobat  menom Pikatchu. Akonáhle sa otvoria dvere do izby mojej dcéry, už sa to začne. Nera nalepená ňufákom na skle sleduje divadlo, ktoré predvádza Pikatchu. Ten akonáhle zistí, že má diváka začne sa predvádzať. Škoda, že to nemôžete vidieť na vlastné oči.

8 komentárov:

  1. Milučká fotka :) so zvieratkami sa dá zažiť kopec nezabudnuteľných chvíľ... Ja mám dvoch kocúrov a vlčiaka, tak viem o tom svoje :) Prajem krásny večer.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky,poznala jsem tě u Michalky a také tě vítám mezi námi blogerkami!!!Souhlasím s Miškou-je to moc miloučké-my měli džungaráky každou chvíli,teď máme osmáčka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Miška, aj tvoj blog je veľmi pekný. Už som sa v ňom kochala predtým, než som si založila svoj. Vy Mišky to máte asi dané, že máte zmysel pre pekné maličkosti.
      Osmák je veľmi milé zvieratko, aj sme rozmýšľali, či si jedného zaopatríme, ale potrebuje trocha viac miesta ako škrečok a v paneláku je to problém.

      Odstrániť
  3. Tak to je krásna dvojka. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Andrejka, navštívila som tvoj blog a s nemým úžasom som obdivovala tvoje práce. Hoci som videla len málo, tak ma tvoja šikovnosť úplne dostala. Aj Tebe prajem veľa tvorivých nápadov.

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Akrobat má bezva jméno:-))) a musí si připadat jak na jevišti:-)))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podelila som sa s Vami o radosť, tak sa teraz podelím aj o smútok, lebo Pikatchu nás opustil naveky:-(( Aspoň si užil trochu slávy na tomto blogu.

    OdpovedaťOdstrániť