moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

nedeľa 9. decembra 2012

Moja nová záľuba

Odo dňa, keď som sa zoznámila, so servítkovou technikou, túžila som ju vyskúšať. Študovala som na internete všetky možné techniky. Bolo toho veľmi veľa a čím viac som sa prehrabávala stránkami internetu, tým krajšie a náročnejšie veci som nachádzala. Bola som úplne očarená a povedala som si, že to raz vyskúšam. Bohužiaľ to trvalo niečo vyše roka, kým som sa k tomu dostala. Slovo bohužiaľ som použila preto, že som stratila kopu tvorivého času a tým aj kopu radostí z tvorivosti.  A toto sú moje prvotiny:
 








Keďže som mala dlhú pauzu, málo som si verila, až som stretla  na rekvalifikačnom kurze tvorivé žienky, ktoré ma inšpirovali. Preto chcem touto cestou poďakovať Evičke a v prvom rade Danke, že ma nakopli.

4 komentáre:

  1. Monika, vitaj v našom blogerskom svete! Si šikulka, servítkovanie ti ide krásne, tak nám sem pravidelne prispievaj svojimi výtvormi, nech sa môžeme kochať :) Prajem ti s blogom kopec úspechov a veľa milých čitateľov! Maj sa krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Miška, musím sa priznať, že tak veľmi sa mi zapáčil Tvoj blog, že som zatúžila mať svoj. Okrem blogu samotného si ma inšpirovala kopou nových výtvorov, vďaka Ti.

      Odstrániť
  2. Pěkné ubrouskování.... nejvíc se mi líbí olivy:-))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť