moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

štvrtok 9. januára 2014

Časopisy

Cestou z výletu som si kúpila krásne časopisy  aké u nás nedostať. Objavila som ich náhodou a neodolala som im. Je v nich hromada inšpirácie na bývanie a dekorácie. Sú také nádherné, že som vám ich nafotila, aby ste do nich mohli nahliadnuť aj vy. Určite sa vám niektoré stránky páčiť.









Pokochali ste sa? Prajem vám pekný večer ♥♥♥
mončika

6 komentárov:

  1. Naozaj krásne inšpirácie! Škoda, že zahraničné časopisy o bývaní nie sú u nás dostupnejšie, myslím aj cenovo. Ponúkajú oveľa viac, než tie naše. Naše sú väčšinou o moderných, chladných interiéroch s dizajnovými vychytávkami a bez duše. Chýba mi viac inšpirácii zo štýlov, ktoré máme rady my.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj Mončika.ďakujem za pohladenie oka.dobrá kúpa.a kdeže si bola na výlete :) ?.súhlasím čo napísala Miška,úplná pravda!!!pozdravujem,jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tvoju otázku nájdeš odpoveď nižšie u Janky20. Maj sa:)
      m.

      Odstrániť
  3. Monči, tú Lisu Wohnen občas kupujem a predavačky mi povedali, že sa tieto časopisy takmer vôbec nepredávajú. Žeby si navštívila Košice?
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ... už som zistila, že Košice to neboli :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prievidza a okolie. Ani v Žiari nad Hronom ich nemali. Najistejšie sú v Leviciach, tam kúpim zaručene:) A majú vždy taký výber, že mám problém rozhodnúť sa.
      m.

      Odstrániť