moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

sobota 21. júna 2014

Ružový sen.....

...alebo aj víkendový život  medzi ružovými kvetinami, dalo by sa povedať. Moje biele hrantíky zo zmrzliny už poznáte.Teraz vás však pozývam medzi moje kvetinky, ktoré sa tohto roku naozaj veľmi pekne rozrástli.
Všetky moje kvety okrem levandule majú ružovú a bielu farbu. Niektoré z nich som si priviezla z Maďarska, napríklad aj tieto nádherné muškáty. Robia mi vskutku veľkú radosť. 





Aj tieto lososové mám z Maďarska. Hlávky majú sťa lopty.......


Túto hortenziu som kúpila vlani v Lidl po zľave. Bola v úbohom stave a takto krásne sa mi za to odvďačila :




 Táto malá levanduľka kvitla ako prvá, ostatné začínajú kvitnúť až teraz. Aj včielka z nej mala radosť.



 Aj našej Line sa medzi kvetinkami páči. Hlavne preto, že jej v týchto horúcich dňoch poskytujú chládok. Lina sa k nám zatúľala asi pred šiestimi týždňami celá ustráchaná. Pravdepodobne ju niekto vyhodil, tak sme sa jej ujali. A za dva-tri týždne nás čakalo prekvapenie v podobe malých šteniatok. Teraz máme na záhrade malý útulok. Drobčekov vám ukážem nabudúce. Vráťme sa pekne ku kvietkom, presnejšie k mojim ružičkám. Biele mi akosi nechcú tohto roku kvitnúť, tak mám len červené a ružové.


Každý piatok som nedočkavá, kedy pôjdeme do našej záhrady, aby som sa mohla potešiť krásou a rozmanitou vôňou, ktorou nám kvetiny pohládzajú dušu. Už rozkvitli aj margarétky a ľalie, takže nabudúce vám ukážem ďalšie moje radosti. Ďakujem, že ste sa u mňa zastavili a pokochali sa vo fotkách, ktorých je dnes neúrekom. Zatiaľ sa majte krásne a užívajte si víkend.

mončika

5 komentárov:

  1. To je radost taková zahrádka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moničko,krásně ti vše kvete...hortenzie má moc krásnou barvu...a růžové muškáty máme podobné ,-) měj se moc a moc krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Monika krásne kvietky : )

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mončo jsou to nádherné muškáty...krásný den...Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Monika, krásna farba muškátikov a tento rok som si tiež kúpila babičkovské biele muškáty.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť