moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

sobota 7. marca 2015

Dostala som darček

od svojej najlepšej zákazníčky. Ani nenachádzam slov, aby som vám opísala tú milú žienku, s ktorou som sa zoznámila hádam iba pred rokom. Okamžite sme boli kamošky a postupom času, ako sme sa bližšie spoznávali, sme zisťovali, že máme podobné záujmy. Angelika je veľmi zručná, aranžuje a vyrába rôzne dekorácie z prírodných materiálov, a spolu s manželom renovujú starinky. Som nesmierne rada, že som ju spoznala. Pozrite sa, aký super nápad dostala a pracne vyrobila tento nádherný veniec z tekvicových semienok. Určite bolo náročné pozliepať také množstvo semienok, ale výsledok je viac než úchvatný. Som ním úplne očarená.






Angelika, ďakujem ti za krásny darček, máš veľké srdiečko a krásnu dušičku :)

Vám, milé virtuálne kamošky, ďakujem za návštevu a prajem vám, aby ste aj vy boli obklopené samými láskavými ľuďmi. Pekný večer :)

♥♥♥
mončika


6 komentárov:

  1. Mončika, tak takový dárček je opravdo od srdce. Ta trpělivost tomu věnovaná je opravdu ohromující. Věřím, že máš velkou radost, Ivana.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Monika úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fíha, to by som na prvý pohľad neuhádla, skvelá práca. Ani si neviem predstaviť, koľko času do tohto originálneho diela investovala. Monči, máš sa veru z čoho radovať, krása!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je naozaj krásny. Určite to bola poriadne titerná práca. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moni, nádherný věneček !!!!! Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherný darček, niet nad "dobré duše".
    Krásny večer,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť