Je zaujímavé, že použitím trstinového cukru dostal sirup hnedastý nádych.
Krásnu ružovú farbu má pri použití rafinovaného kryštálového cukru:
Keďže mi tak veľmi zachutil, skúšala som ho urobiť aj zo sušenej levandule. Pokus sa vydaril, tak keď sa minie do zimných mesiacov, môžem si vyrobiťzo zásob. Pridala som aj sušenú medovku a sirup som ním doslova ešte vylepšila. Zo sušených prísad je sirup tmavší. Tento je s trstinovým cukrom:
Tento tmavší ružový je z čerstvých kvetov levandule a čerstvých lístkov medovky s pridaním bieleho cukru. Asi medovka spôsobila, že má sýtejšiu farbu :
Sirupománia bude pokračovať, pretože jeden z kríčov levandulky kvitne neskôr a tie ostrihané nanovo pučia......hurá!!!
Aj vám tak veľmi chutí ako mne???
Teším sa z každej vašej návštevy aj komentára ♥♥♥
mončika
Moni prosím,byla by jsi tak hodná a poslala mě recept.Díky Alibabka
OdpovedaťOdstrániťpojeali@seznam.cz
Krásny sirup, aj ja som ho prvýkrát robila, ale je trošku netradičný...
OdpovedaťOdstrániťKrásne fotky!
Pekný deň,
A.