moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

nedeľa 1. decembra 2013

Čas anjelov

Dobrý večer moje milé,
chcem vám tento deň popriať príjemný adventný večer. Celý deň som bola v jednom kole okolo kuchyne, ale už mám konečne trochu času aj na seba a nejaké malé tvoreníčko a keďže nadišiel čas sviatočný, ktorý je spätý s vianočnou atmosférou, nesmú chýbať okrem sviečok ani anjele. Fotky som musela trocha upraviť, lebo večer je už zlé svetlo, teda vlastne nie je žiadne, ale viete ako to myslím.... Aj tá tma neskoro popoludní je tajomná, pri svetle sviečok a pri vianočnej hudbe je atmosféra dokonale adventná.



Na poslednú chvíľu som riešila aj adventný svietnik, tak je úplne jednoduchý, práve som ho dokončila.
Pribudol mi aj nový svietnik, veľmi sa mi páči.
Ďakujem za vaše návštevy a milé komentáre, ktoré vždy potešia a prajem vám ničím nerušený sviatočný večer!

mončika


6 komentárov:

  1. Milá Monči, s fotením máme problémy všetci :) Predvianočné a pre niekoho zimné obdobie je krásne a čarovné, ale je hotovým nepriateľom pre nás "fotografov". Často sa mi stane, že kým sa k foteniu prepracujem, je už večer a ja to ako správny perfekcionista radšej vzdám alebo vytiahnem statív. Fotenie pri umelom osvetlení nemám rada, práve kvôli tým farbám, ktoré strácajú na kvalite. Adventný svietnik je možno jednoduchý, ale pôsobí veľmi príjemne. U nás sme tento zvyk "nepestovali", takže ani tento rok žiadny nemáme. Tak si užívaj toto predvianočné obdobie, hádam nám svetlo bude priať :) Pa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška zlatá, ďakujem za komentárik, som naozaj rada, že si tu zase medzi nami. Adventný svietnik sme nemávali doma ani my, dokonca okrem stromčeka sme nemávali ani žiadne vianočné dekorácie. Mama dávala na stôl vianočný obrus a bolo hotovo. Keďže mám rada sviečočky, tak som si od istého času, už ani neviem odkedy, tento zvyk osvojila.Nemám talent na aranžovanie, to mi nejak nejde, tak sa mi celkom hodí tento štýl jednoduchých adventných svietnikov.
      Pekný zvyšok večera ti prajem:)
      m.

      Odstrániť
  2. Moničko,kéž by svítilo sluníčko pořád a bylo více světla...ale nevadí zima má své kouzlo i tak...svícen je moc krásný...přeji ti pohodové předvánoční dny papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Monika, krasny adventny cas..paaa Zuzana...ps: tie srdiecka s anjelikmi su bozske :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Mončika, ani mne nevyhovuje tma. Ale krásne si nazdobila, jednoduché a pritom vkusné a výstižné.
    Maj krásny predsviatočný čas.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Monika si šikulka!
    S tým časom sme na tom rovnako, tiež neviem čo skôr či niečo tvoriť,variť,upratovať,vybavovať a fotenie? Niekedy ma to počasie vie poriadne nas...:)alebo keď nestihnem slniečko...tie fotky už potom nie sú ono ...ale na tých tvojich teraz som ani nezbadala, takže si dobrááá, upravila si ich eňoňuňo - v preklade super:)
    pa pááá

    OdpovedaťOdstrániť