moncika-kreativ.blog

moncika-kreativ.blog

nedeľa 3. februára 2013

Ružičkové...

Dózy od gélu na vlasy majú u nás všestranné využitie. Poslúžili už na uloženie skrutiek, klincov a podobných drobností, ktoré sú pre domácnosť absolútne nevyhnutné. Sú také drobné, že sa rýchlo strácajú a takto sú bezpečne uzavreté v dózičkách. Gombíky a drobné pomôcky na šitie sú tiež našli svoj úkryt v gélových dózach. Troška som si ich spestrila, aby nepôsobili nudne a na to som si vybrala tieto krásne ružičkové servítky. Keď som ich dokončila, tak ma napadlo, že by mohli poslúžiť aj na sponky alebo gumičky do vlasov. S nejakým pekným dievčenským motívom by pekne vynikli aj na poličke v detskej izbe, tak možno nabudúce.....






 Rámik, ktorý som  na Vianoce dostala od dcéry, skončil v spálni na stolíku a pridala mi k nemu aj tento perlový náhrdelník.




 A asi som ju nakazila anjelomániou, pretože si kúpila tento krásny hrnček s krídlami a spolu s týmto milým obrázkom jej zdobia poličku v detskej izbe.


                                          Zdravím vás a prajem pekný zvyšok nedele!

                                          mončika

5 komentárov:

  1. Tie sú roztomilé Monči, najmä tie s drobnými ružičkami. Na skrutky a klince by som ich do garáže určite brala všetkými desiatimi :) Rámik je takisto krásny a o perlách ani nehovorím. Také si už kupujem asi pol roka, ale vždy zaváham, ani neviem prečo :) Maj sa krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka Miška, dúfam, že zdravíčko už poslúcha!
      m.

      Odstrániť
  2. krásne vecičky také romantické :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný21:18

    Dobrý večer, smiem vedieť odkiaľ je ten hrnček? Moja mamina raz dostala presne taký, ale bohužiaľ sa rozbil a chcela by som jej urobiť radosť tým, že sa jej pokúsim ho kúpiť, ale nikde na internete som ho ešte nevidela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý večer prajem, hrnček sa dal kúpiť v KIKu, ale tomu sú už 4 roky ako pozerám. Odvtedy som ho tam nevidela. Ďakujem za návštevu, s pozdravom :)
      m.

      Odstrániť